Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Wilt u binnenkort een fantastisch bedrijfsfeest geven waar uw werknemers en zakenrelaties nog lang over zullen praten of treedt u in het huwelijksbootje, geeft u een babyshower of organiseert u een mega dance event?

Live Events staat u bij van een idee op papier totdat uw gasten voldaan naar huis gaan. 

      We kunnen u helpen met:

 • eventplanning
 • ontwerpen van de   uitnodigingen (digitaal of fysieke kaarten)
 • budgettering
 • artiesten
 • bar personeel
 • aankleding en decoratie
 • verhuur van barren, taps, verlichting, muziek en de inkoop.
 • toilet inrichting
 • pagode tenten
 • volledige mobiel cafe overdekt en verwarmd (ca. 100 personen)
 • de Borreltent (ideaal voor elke weersomstandigheid, ca. 200 personen)

Hoe gaat dat nou precies in zijn werk?

Na het eerste contact moment, krijgen we al een beetje een idee wat u wilt. In een persoonlijk gesprek met 1 van onze medewerkers gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

U kunt bijvoorbeeld alvast nadenken over:

-hoeveel mensen nodig ik uit?

-Is het evenement binnen? of toch liever buiten? 

-Wat is mijn budget? (bijvoorbeeld per persoon of voor het volledige feest)

-Welke sfeer moet mijn evenement uitstralen? (denk bijvoorbeeld aan een thema of kleurstelling)

Onze ervaring en expertise staan volledig tot uw beschikking.

 

Niets staat u nog in de weg  om zelf te genieten op uw op-en-top georganiseerde feest!

"The secret of succes is to do the common thing uncommonly well".

"Het geheim van succes is om het alledaagse buitengewoon goed te doen"
John D. Rockefeller Jr.

De Borreltent

De Borreltent is met zijn 12 meter doorsnede de grootste schirmbar van Nederland en uniek in zijn soort. De complete borreltent bestaat uit een windbestendige parasol, windschermen rondom, 2x dubbele deuren, een houten vloer en een centraal geplaatste bar van 12m.

Wat u ook wilt gaan organiseren, de Borreltent is voor elk evenement geschikt, hij kan fungeren als extra (muziek) area of als mainbar. Hij valt meteen op en heeft een grote aantrekkingskracht op uw bezoekers c.q. gasten.

Voor elk weertype is de Borreltent de ideale oplossing: schijnt de zon en is het warm? Dan kan de Borreltent gemakkelijk van zijn zijwanden worden ontdaan en creëert u een heerlijk luchtige schaduwplek, is het ijskoud met veel wind maar een sterk schijnende zon? geen probleem? de Borreltent kan ingeklapt worden terwijl uw bezoekers zich in de tent bevinden!

De Borreltent is een echte eyecatcher, staat uitnodigend op een kerstmarkt, sport-evenement, strandfeest, festival (jawohl adres ski!) of als aanvulling bij een schaatsbaan, de Borreltent geeft net dat beetje extra cachet waardoor uw evenement uitspringt van de middenmoot.

Tante Corry

Tante Corry is een prachtige, in vintage stijl gemaakte, bar die overal inzetbaar is.

De bar is overal te plaatsen, mits de ondergrond vlak is, en er werkbare ruimte is om de bar op te bouwen.

Tante Corry is binnen 2 uur “up and running”. Door de efficiënte manier van opbouwen zijn er weinig logistieke aanpassingen nodig.

Heeft u interesse in Tante Corry voor uw  bruiloft, personeelsfeest, evenement of gewoon opgebouwd bij u thuis voor een feest?

Tante Corry staat al vanaf €1000,- en dat is goedkoper dan een tent huren!

Voor de volledige beleving adviseren wij om 1 van onze kraft-experts in te zetten achter de bar. Zij kunnen u en uw gasten/bezoekers extra informatie geven bij elk soort bier.

Tante Corry is standaard uitgerust met 2 taps en verschillende bieren uit de fles. 

De bar is overdekt en geeft echt het gevoel in een oude bar te staan.Eventueel heeft de bar een eigen terras met biersets en is ze in vintage stijl gedecoreerd. Ze bied plaats aan 60 gasten (overdekt) Hiermee is Tante Corry uniek in haar soort.

Voor vragen, opmerkingen of boekingen kunt u contact opnemen via Life Events.

Hier vindt u de website Tante Corry

5/5
Onder de naam Life Events verhuren wij o.a. thuistaps, biersets, tenten, mobiele barren, decoratie-materiaal, koelingen en nog veel meer om van uw evenement een geslaagd feest te maken. Uiteraard brengen wij het naar het door u opgegeven adres en halen wij alles weer op wanneer het u uitkomt. Wilt u zelf ook optimaal genieten van uw feestje? Dan adviseren wij u om bij ons ervaren barpersoneel in te huren, Zij kunnen zich qua bedrijfskleding volledig aanpassen aan het thema van uw feest.   Voor actuele prijzen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen.

Life Events onze ervaring voor u